Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Aktuellt

Ny röst och nya tider i växeln
Dela

Ny röst och nya tider i växeln

Nu inleds höstens verksamhet i samfund och församlingar.

Efter sommarens ledigheter och återhämtning så är vi glada att presentera en ny anställd på unionskontoret. Linnea Rudholm kommer framöver att svara i Adventistsamfundets växel och sköta många andra uppgifter som ingår för en receptionist. Detta kommer hon att göra på halvtid. Den andra halvtiden har hon redan under flera månader ägnat som butikschef i ADRA Sveriges secondhandbutik i källaren på gårdshuset på Olof Palmes gata 25. Den förnyade secondhandbutiken öppnade före sommaren. Till sin hjälp har Linnea volontärer från Stockholms församlingar och hon välkomnar gärna fler så att butiken kan hålla bra öppettider.

Men tillbaka till växlen som nu behöver få nya öppettider i samspel med butiken. Växeln (08-545 297 70) kommer från och med nu att vara öppen följande helgfria dagar:

  • Måndagar, kl 09:30–16:00 (lunchstängt 12:00–13:00)
  • Tisdag – torsdagar, kl 09:30–11:00
  • Fredagar, kl 09:30–12:00.

Eftersom växeln under ett drygt decennium inte har varit öppen på fredagar, ser vi det mer som ett prov att hålla öppet fredagar. Om det inte finns ett tillräckligt behov kan detta ändras. Att växeln är öppen betyder dock inte att unionskontoret är fysiskt bemannat och kan ta emot besök. Sedan pandemin är det många som väljer att arbeta hemifrån, inte minst måndagar och fredagar. Så kom därför överens i förväg med den du vill träffa på unionskontoret innan du besöker oss.

Receptionisten har många arbetsuppgifter förutom att svara i växeln, bl.a.: prenumerationer av AdventLiv och Bibelstudium, minnesgåvor med tillhörande minnesblad, bokningar av lägergården Västeräng och utskick av tidsskrifter, information och anslag till församlingarna.

Vi önskar Linnea välkommen i arbetsgemenskapen på unionskontoret!

Rainer Refsbäck missionssekreterare och kontorschef